Wie en wat?

Anja de Rooi A1 massagepraktijk
Nadat ik in 2001 ben gestart met masseren – na het volgen van een cursus klassieke massage – was mijn interesse gewekt in het functioneren en het – door massage – te beïnvloeden menselijk lichaam.
Door verschillende opleidingen, cursussen en workshops ben ik me daar verder in gaan verdiepen en zo kwam ik ook de oosterse geneeswijze tegen (zoals bijv. accupunctuur, reiki en voetreflexmassage).
Nu combineer ik de westerse visie (reguliere geneeswijze) met de oosterse visie.

Om een beeld te geven wat ik gevolgd heb onderstaande lijst:
Klassieke massage
Sportmassage, NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage)
Blessure preventie, NGS
Bindweefselmassage, NGS
Manuele lymfedrainage massage, NGS
Mentale factoren in de sport, NGS
Bewegingsanalyse en oefenvormen, NGS
Opleiding tot voetreflexzone-therapeut
Medische basiskennis op HBO-niveau
Stoelmassage, Touch Pro
Sabaaydi-massage
Sabaaydi-massage plus
Sabaaydi-massage totaal
Sabaaydi-kokosstempelmassage
Hotstone-massage

Om de kwaliteit hoog te houden moet ik voor de licenties van NGS en Touch Pro, na,- en bijscholingen en supervisies volgen.

Sedert 2004 heb ik veel ervaring opgedaan bij Welness & Healthresort Thermae Son, eerst 5 jaar parttime en vervolgens nog 2,5 jaar als oproepkracht. In 2006 ben ik aan huis gestart met een praktijk waar ik meer tijd aan de cliënten kan besteden en dat brengt de gast en mij veel rust en vrijheid.

Tot slot heb ik samen met collega’s de stichting Sportmassageteam Brabant opgericht die in te huren is voor werk en sportevenementen zoals de marathon van Eindhoven, de Kennedymars in Someren, voetbaltoernooien, tennistoernooien etc.
Hiermee doen wij erg veel ervaring op in verschillende takken van sport en elke sport heeft zijn specifieke blessures en spierproblemen en daardoor kunnen wij steeds beter en gerichter ondersteuning geven met massage, tapen/bandageren en adviezen.

Anja de Rooi